Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (6.75 secunde)
Disputa dintre PNL si PD pe tema descentralizarii a luat definitiv locul aplicarii noi legi privind acest domeniu.
Primarul pesedist al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si-a luat in serios rolul de presedinte executiv al PSD Bucuresti, functie pe care a capatat-o recent. El a atacat ieri tot ce misca in tabara Puterii, ba chiar a tras si pe alaturi, criticand un coleg de partid.
Presedintele Basescu se gandeste sa-i propuna pe Petre Roman, presedintele Fortei Democrate, sau pe Vasile Puscas, deputat PSD, pentru locul pe care Romania il va primi in Comisia Europeana.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
Un alt punct adus in discutie de ministrul Vasile Blaga a fost posibilitatea romanilor de a calatori, de la 1 ianuarie 2007, doar cu actul de identitate in tarile Uniunii Europene.
Razboiul dintre liberali si democrati s-a sfarsit la fel de brusc dupa cum a inceput, Alianta ajungand la concluzia ca e mai sanatoasa o guvernare schioapa decat o potentiala opozitie dreapta.
Ieri, organizatia judeteana a Partidului Democrat a prezentat imagini filmate cu echipe de "comando" ale candidatului PSD la primaria Ghindaresti, Vasile Gavrila, in timp ce imparteau pachete cu alimente tuturor satenilor care le ieseau in cale.
Vasile Gavrila, reprezentantul PSD, si Vasile Simion, care a reprezentat Alianta DA, si-au disputat fotoliul de primar avand, asa cum era normal, nervii intinsi la maxim. ... De mentionat ca la ora inchiderii editiei, potrivit reprezentantilor PSD, Vasile Gevrila a castigat primaria la o diferenta de aproximativ 40 de voturi.
Ordonanta de urgenta pentru amanarea datei euroalegerilor a fost publicata in "Monitorul Oficial" luni, adica in aceeasi zi in care a fost emisa, dar fara semnaturile ministrilor Blaga si Macovei, care au refuzat sa avizeze favorabil documentul.
Berceanu sustine, insa, ca Partidul Democrat este la fel de indreptatit ca si PNL sa faca parte din Guvern. Si ca, in consecinta, nu vrea sa-l paraseasca asa de usor, dupa cum anunta dealtfel si Emil Boc acum cateva zile.
Basescu s-a intalnit, la sediul de campanie din Strada Vasile Lascar 148, cu reprezentanti ai PD, PLD si ai societatii civile. ... PD si PLD au convenit sa aiba o campanie comuna pentru referendumul privind demiterea sefului statului.
PSD ar putea sa inregistreze, in cazul unor alegeri parlamentare inainte de termen, o scadere si mai semnificativa a scorului electoral. Un astfel de pericol transpare din afirmatiile pe care Vasile Dancu, vicepresedinte al social-democratilor si membru al grupului de la Cluj le-a facut intr-o emisiune televizata.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, joi, ca afirmatiile secretarului general al PD Vasile Blaga arata cat de necesara era schimbarea prefectilor partizani politici ai PD, el precizand ca de fapt acesta a fost adevaratul motiv pentru care s-au facut inlocuirile.
Alianta PNL-PD nu si-a dat duhul in orasul Eforie, dovada in acest sens fiind si un proiect de hotarare pe care consilierii democrati si liberali doresc sa il promoveze cu ocazia primei sedinte de consiliu din aceasta luna.
"Partidul Democrat va demonstra, pentru prima data, la alegerile pentru Parlamentul European ca este cel mai mare partid din tara castigand 14 locuri de europarlamentari dintre cele 35 ale Romaniei", a declarat, sambata, la Oradea, secretarul general al PD Vasile Blaga, care este si seful de campanie electorala.
Formatiunea condusa de Mugur Ciuvica a publicat doua documente oficiale din care ar reiesi ca SRI spioneaza Partidul National Liberal si pe senatorul liberal Norica Nicolai. Actele sunt semnate de generalul de brigada Vasile Stanciu, in calitate de "Sef al Grupului de Evidenta".
Presedintele Traian Basescu a declarat aseara ca Vasile Blaga, candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, il va "pulveriza" in alegeri pe candidatul preconizat al PSD, Miron Mitrea. "Il pulverizeaza Blaga pe Mitrea", a spus Basescu, intrebat de confuntarea care se prefigureaza la Bucuresti intre Vasile Blaga si Miron Mirea.
Candidatul PD-L pentru Primaria Generala a Capitalei, secretarul general Vasile Blaga, a declarat vineri, la Sala Palatului, ca va castiga cursa electorala pentru Bucuresti si ca va infrange orice contracandidat, inclusiv pe cel al PSD. "Vreau sa fiu primar al Bucurestiului si voi fi.
google-analytics.com